Panel Inboox – místo, kde váš názor skutečně něco znamená

 

Vždycky vás bavilo vyplňovat dotazníky nebo se účastnit různých průzkumů? Aby ne, když odměnou je často i mnohem víc než jen dobrý pocit.

Určitě jste to už zažili – občas vám přišla na e-mail nějaká anketa nebo vás někdo poprosil vyplnit dotazník pro svou diplomovou práci. Taky někdy umí zavolat neznámé číslo a místo otravného prodeje a nucení pochybných produktů či služeb se z telefonátu vyklube celkem příjemný rozhovor, jenž má za cíl zjistit, co si myslíte – ať už se jedná o novinku známého prodejce elektroniky, o vaše nákupní preference nebo jak se momentálně cítíte a co rádi děláte pro své zdraví a pohodu. Pokud jsem dobře naladěna, lidé na druhé straně mají kultivovaný projev a jejich dotazy jsou věcné, jednoduché, ale dohromady dávají smysl, ráda průzkumům věnuji kousek svého času.

 

Když jde o hodně

Existují však situace, kdy je smysl sdělování svého názoru mnohem vyšší a důležitější, a to zejména v případě, pokud se mě pozdější výsledky nějakým způsobem nevyhnutelně dotýkají – např. co pořídíme nového v našem městě za dotaci, kterou radnice získala, co nás trápí v místě, kde žijeme a jak bychom si to přáli vyřešit nebo třeba zda považujeme cestu do školy pro děti za bezpečnou, jestli máme dost chodníků, přechodů a semaforů či bezpečně umístěných zastávek MHD.

I když tyto výzkumy probíhají celkem pravidelně, spousta lidí mívá i tak pocit, že jejich názor nikoho nezajímá, proto časem mohou ztrácet motivaci se různých šetření účastnit.

 

Váš názor je pro nás důležitý

Dlouhodobé zkušenosti a pozorování tohoto chování nás přivedlo k vybudování projektu Panel Inboox, kde tazatelům nejen zdůrazňujeme, že jejich názoru si doopravdy vážíme, ale také jim za vyplněné dotazníky poskytujeme odměny. 

Princip je jednoduchý: Registrací v online panelu dostane respondent možnost účastnit se placených výzkumů. Za každý vyplněný dotazník pak získá odměnu ve formě bodů, které lze při dosažení daného limitu převést ve formě finanční odměny na hotovost k výplatě, případně si lze vybrat odměnu z nabídky našich a partnerských produktů a služeb (kniha, kurzovné zdarma atd.). Jako člen panelu máte možnost vyjádřit se k zajímavým tématům a podělit se o své myšlenky a názory.

Registrací do panelu se připojíte k tisícům respondentů, váš názor tak společně ovlivňuje rozhodování velkých firem a veřejných institucí a v nemalé míře i život ve vašem okolí.

 

Jaké jsou výhody členství v Panelu Inboox?

  • Nemusíte nikam chodit, vše probíhá on-line formou.
  • Váš názor má u nás skutečnou váhu.
  • Předem se dozvíte odhadovanou délku dotazníku a výši finanční odměny za jeho vyplnění.
  • Dotazníky chodí nepravidelně a můžete vyplnit jen ty, o které máte zájem.
  • Odměnu zasíláme na váš účet, případně si ji můžete vybrat jinou formou – naše produkty či služby.

průzkum.PNG

Po nezávazné registraci ihned získáte uvítacích 1000 bodů a ještě v průběhu listopadu 2021 se budete moci vyjádřit např. k možnostem zavádění vodíkových motorů, k využití otevřených dat generovaných veřejnou správou nebo v regionálním výzkumu ke kultuře v Jihočeském kraji.

Panel je otevřen všem osobám starším 15 let, které dlouhodobě žijí na území ČR.

Proto neváhejte, zapojte se do rozhodování o dění v našem státě, a ještě si zajímavě přivyděláte.

Věříme, že své názory si už pro sebe nenecháte!

Více na: panel.inboox.cz

Autor: Leona Orságová, Inboox CZ, s.ro.